Fiecare copil are dreptul la o familie si un camin

FUNDATIA INIMA DE COPIL



Misiunea si Viziunea
Misiunea

Misiunea noastra este de a ajuta si a da speranta copiilor si tinerilor in dificultate, familiilor lor, prin cresterea calitatii vietii lor si promovand integrarea lor in societate.

Ne indeplinim misiunea prin furnizarea de servicii sociale, consiliere si instruire, advocacy si lobby si prin activitati bazate pe principii crestine.


Furnizam o gama larga de servicii pentru beneficiarii nostri, gama care include:

Servicii sociale directe (cum ar fi administrarea caselor de tip familial pentru copii orfani si abandonati; servicii de integrare sociala si profesionala pentru copii si tineri in situatii de risc, tineri cu dizabilitati; consiliere si sprijin pentru familii in situatii de risc), instruire pentru specialistii care lucreaza in domeniul social, advocacy si lobby pe probleme locale si regionale care afecteaza copiii si familiile.
Viziunea

Inca de la inceputuri in 1996 , personalul Inima de Copil, voluntarii si comunitatea formata din donatorii nationali si internationali au fost uniti de o viziune : aceea de a crea o lume in care copiii si tinerii nu mai sufera.
Aceasta viziune unificatoare alimenteaza continuu eforturile noastre de a alina durerea si suferinta si de a proteja drepturile umane fundamentale ale tuturor copiilor.



Str. Furnalistilor, nr. 24 - Galati 800663, Romania
0040-236-312-199
office@inimadecopil.ro
http://www.inimadecopil.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!