Diaspora Romaneasca


"Diaspora Romaneasca" este o publicatie relativ tanara. Lansata initial ca un ziar local pe piata londoneza pe 8 noiembrie 2002, dupa o perioada de rodaj de opt luni, a reusit performanta de a se lansa pe inca o piata, si anume cea din Republica Irlanda. Incepand cu luna martie 2004, "Diaspora Romaneasca" a fost distribuita si in Italia, iar apoi, din iunie 2004 incoace, a fost disponibila si pe pietele din Spania si Portugalia.
        Primii cititori ai "Diasporei" au avut ocazia sa observe progresul ziarului chiar de la un numar la altul, in ceea ce priveste continutul si diversitatea, in incercarea noastra de a crea ceva util si interesant.
        Lansata ca o publicatie bilunara, in format tabloid, cu numai 16 pagini alb-negru, o data cu extinderea distributiei in Irlanda, "Diaspora Romaneasca" a cunoscut mai multe schimbari concomitent: marirea numarului de pagini la 24, schimbarea frecventei la saptamanal, aparitia paginilor color si a diversificarii continutului. O alta schimbare importanta a avut loc odata cu lansarea ziarului in Portugalia, cand numarul de pagini a crescut la 28 de pagini, adaugand de asemenea sectiuni noi in continutul ziarului.
        Nu ne plafonam insa la acest nivel. Lansarea ziarului in alte tari europene, precum Germania, Franta, Grecia, Austria, Elvetia si altele cat de curand, va insemna realizarea unor schimbari in ceea ce priveste formatul ziarului, marirea numarului de pagini, imbunatatirea continutului etc. Tot ce ramane de facut este ca dumneavoastra sa ne fiti aproape si totodata martori la aceasta dezvoltare, facuta cu unicul scop de a va oferi o lecturare cat mai placuta si utila.
        Asadar, acum ca ne-am cunoscut, ce-ar fi sa devenim prieteni? "

( http://www.diasporaro.com )

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!