CHIAR NU PUTEM ?????????




"Radio Sufletel va invita ,azi 16.09.2011 ,incepand cu ora 17.00 sa ascultati emisiunea "Pariu pe o lacrima" O emisiune realizata in memoria celui care a fost Vali Sterian .
Invitati ai emisiunii sunt folkistii : Cristian Buica , Vasile Mardare , Bogdan Curta si Sandel Spanu .
Lirismul emisiunii va fi asigurat de prezenta poetei Rodica Cernea . Va asteptam cu drag ! "
Acesta a fost mesajul / invitatie spre ceea ce a fost o emisiune minunata in care s-a evocat cu respect dar si cu pretuire Vali Sterian . Ecourile emisiunii nu s-au lasat asteptate,mesaje multe ajungand pe adresa radio . Felicitari si urari de succes pe mai departe !
Incurajator si de ce sa nu o spun..motiv de mandrie pentru reusita.
Meritul pentru orele de muzica si poezie revin spre invitatii care au onorat cu prezenta lor .
Sigur,intotdeauna este loc de mai mult si mai bine.Sanatate si putere pentru a trece piedicile inerente si manifestari de acest gen sunt ,iata,posibile.
Radio Sufletel incearca de ceva timp sa organizeze la Brasov si la Galati ( si nu numai ) evenimente culturale care sa aduca in dar iubitorilor de frumos si valoare nume de referinta din cultura ( muzica.literatura... ) . Problema insa o constituie banul ( mama lui de ban)
Avem multi ascultatori,multi prieteni care ar putea fiecare contribui la sponsorizarea unei astfel de actiuni mai mult decat benefice.
Eu ,personal, nu cred in scepticism si in pesimismul care invaluie lumea culturala.
Da,suntem in criza ! Asta inseamna insa sa lasam sa treaca viata pe langa noi fara sa facem ceva ?Chiar suntem noi atat de neputinciosi?
UHHH.. Refuz sa cred !!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!