AJUTA-L PE DAVID!!



David s-a nascut prematur la 28 de saptamani la data de 19.08.2010 cu o greutate de 1300g, scazand ulterior pana la 1100 g.
                   Datorita nasterii premature,dezvoltarea insuficienta a plamanilor si bronhopneumoniei congenitale a dezvoltat sindromul de detresa respiratorie in forma severa fiind necesara intubarea endotraheala si respiratie artificiala timp de 40 de zile. In urma oxigenarii artificiale indelungate , dependent de aparatul de ventilatie puisorul nostru scump a facut mai multe complicatii cele mai grave fiind retinopatia care a fost operata cu laser in stadiul III si bronhodisplazia pulmonara de care sufera si in prezent.



         Dupa multa suferinta si dureri mari, nopti nedormite ,dupa doua amanari , in sfarsit pe data de 15 iunie 2011  David a fost operat de hernie inghino-scrotala pe partea dreapta.O operatie banala in mod normal insa in cazul lui David interventia a fost mai dificila si mai riscanta datorita afectiunilor pe care le are.Emotiile au fost foarte mari,inima imi batea cu putere cand mi l-au luat din brate si privind in urma lui ma sufocam si lacrimile imi siroiau pe obraji. Operatia a decurs bine, insa David arata jalnic ametit cu privirea in gol, umflat de nerecunoscut si din cand in cand horcaia din cauza dificultatii in respiratie.Il tineam cu o mana iar cu cealalta ii tineam masca de oxigen la gurita iar el suspina si gemea pana a adormit.




    Pe data de 17 iulie 2011 a avut loc cea de-a doua interventie chirurgicala pentru hernia inghino-scrotala pe partea stanga care era deja strangulata. De data aceasta insa n-au mai reusit sa-i prinda venele dupa ce copilasul meu a fost efectiv torturat timp de o ora jumatate, nici macar venele jugulare nu le-au prins si a fost necesara denudarea pentru a-i insera un cateter in vena basilica. Astfel David s-a mai pricopsit c-o incizie in bratul stang si 2 copci.Nu stiu de ce David a trebuit sa sufere atat de mult de cand a venit pe lume fara sa fi facut nici cea mai mica greseala… oare ce impresie isi face el despre viata?!..nu stim , insa el este plin de viata iar zambetul lui ne dezvaluie un copil cu un suflet bun. David nu renunta la lupta nici o clipa iar noua ne insufla incredere si ne incurajeaza sa nu ne pierdem speranta.



David ne-a apropiat de Dumnezeu, ne-a schimbat viata,  ceea ce ne face sa credem ca Dumnezeu l-a ajutat sa supravietuiasca cu un anumit scop……si ca de obicei David renaste precum legendara pasare Phoenix. Cu ajutorul vostru sunt sigura ca David se va face bine pentru ca isi doreste prea mult acest lucru, zilnic se straduieste sa-si duca mana la gurita.



Pe data de 19 august a implinit un anisor si inca nu reuseste sa se intoarca pe-o parte, singurul progres fiind faptul ca-si tine capul din ce in ce mai mult.Orice donatie , cat de mica ar fi ea, pentru David va fi un dar minunat de ziua lui.
 ( ... )





Sursa : http://sansapentrudavid.wordpress.com/fotografii/




Contact

Tel: 0749 51 35 78 (Irimescu Gabriel Florin-tata)
Tel: 0741 32 44 66 (Labunt Nadia Florina- mama)

Labunţ Nadia Florina
Adresa: str. Vârnav, nr. 36, sc. B, ap. 1, loc. Botoşani,
cod poştal 710 163
Adresa e-mail : nadia_labuntz@yahoo.com (mama)



O şansă de recuperare ar fi acum când este încă micuţ, la Clinica Internaţională de Recuperare din Ucraina, dar pentru asta ar avea nevoie de 35.000 euro pentru 10 sesiuni – 3500euro fiecare(câte una la 4 luni). O suma exorbitanta ce depaseste cu mult posibilitatile noastre financiare si anihileaza orice sansa a lui David de a se recupera vreodata.
Pentru persoanele care doresc sa ne ajute copilasul am deschis aceste conturi la Bancpost :
Cont lei : RO86BPOS07207878987RON01
Cont euro : RO21BPOS07207878987EUR01
Titular : Irimescu Gabriel Florin (tata)
COD BANCA :308075018
SWIFT: BPOSROBU
ADRESA BANCII : BANCPOST Agentia Primaverii
STR. PRIMAVERII NR. 25    BOTOSANI  JUD. BOTOSANI
ADRESA TITULARULUI : PARCUL TINERETULUI NR 11  ET 3 AP 13 BOTOSANI

Tel: 0741 32 44 66/0749 51 35 78

Multumim din suflet!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!