EUROVIZION ROMANIA 2012



                     Mandinga va reprezenta România la Baku


Aproape de miezul nopţii, în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, dar şi pe www.tvr.ro, a fost desemnat câştigătorul Selecţiei Naţionale Eurovision 2012.

Mandinga va merge la Baku pentru a reprezenta România!

Mandinga va participa în prima semifinală Eurovision, pe 22 mai, la Baku, Azerbaidjan. Finala internaţională Eurovision va avea loc pe 26 mai.

Juriul selecţiei naţionale a fost format din compozitorii George Natsis (preşedinte), Dan Teodorescu, Mihai Ogăşanu, Cornel Ilie, Eduard Cîrcotă, cântăreaţa Luminiţa Anghel, impresarul Liliana Levintza, criticul muzical Dana Dorian şi DJ-ul  George Zafiu, director muzical Europa FM.

Selecţia naţională pentru Eurovision a fost prezentată de Constantin Trofin şi Iulia Pârlea şi, din camera verde, show-ul a fost animat de Gianina Corondan. La spectacol, au participat şi cei 3 “Terori” – Zory, Bogdan şi Valentin (din emisiunea “La Mustaţă” prezentată de Constantin Trofin la TVR 2). Alături de bloggeri, în Camera Verde, s-a aflat Toader Păun, e-marketing manager, aceasta fiind prima ediţie Eurovision cu o serie de elemente gândite special pentru online.





 COMENTARII 


Cristian Minca · Lille, France
este cea mai buna alegere ..cred am ascultat melodia prin septembrie sau noiembrie in franta si era o nebunie in colectivitatea noastra de aici -franta- cu toate ca cea mai difuzata pe posturile de radio de aici este ALEXANDRA STAN .....in fine stiu ca MADINGA va face audienta cu aceasta melodie pe unele posturi de radio din occident asta neinsemnand ca v a lua premiul cel mare la eurovision.....si alceva...nici nu va dati seama cate melodii cantate de interpreti romani ascutam in discotecile din franta si belgia....in sfarsit suntem buni si noi intr=un domeniu MUZICA DE CLUB ...bravo lor

Cristian Riza · Elev at Colegiul National "Avram Iancu" Cimpeni
Maxime Felicitari!!!Erau cei mai buni!!!!

Cezara Melania · UMFT Victor Babes
Felicitari!!! va tinem pumnii si in viitor!

Ilies Marius · Zilier at Zilier
felicitari LE MERITATI!

Tanta Stefanescu
multa bafata!...

Gut Romi · 41 years old
felicitari MANDINGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BRAVO!

Tirchineci Adrian · Top Commenter
ne mai miram de ce ne vad altii see you scarba....manele house? daca asta ne reprezinta , asta sa fie! mie unul , imi e scarba de modul in care au fost ajutate , unele cantece, sa ajunga in finala!

Halo Kortana
Nici 3 nu o sa ia.

Tirchineci Adrian
esti blanda ,spunand ca s-ar putea sa ocupe locul 4!!!vai de mama lor manele deghizate! si in afara de asta, e slabut rau cantecul[manea]....bafta sa nu ne facem de ras, desii asta e mai mult ca sigur rezultatul!

Eugen Emeric  
of... vesel si antrenant cantecul.. eu nu voi spune manea dar.. text = zero .. ce mesaj transmite cantecul ?... si apoi .. ROMANIA NU MAI ARE VALORI CARE SA MEARGA LA EUROVIZION ?????? Ne-am pleostit ! .. vlaga si calitate in actul de creatie .. unde sunt ? ... off
 sursa : http://www.tvr.ro/eurovisionromania/selectia-nationala/mandinga-va-reprezenta-romania-la-baku/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!