PAGINI DE SUFLETEL


O noua si minunata colaborare intre "Radio Sufletel" si "Realitatea de Galati" !!!
Multumim mult dle prof Comsa Pompiliu pentru acesta initiativa ce ne aduce multa bucurie !


Iata continutul articolului :



Pagini de sufletel


Niciodata nu este prea tarziu pentru un inceput .
Cine / ce este "Radio Sufletel" ?
Un nume poate ciudat pentru unii, sau "exotic" pentru altii.
Cei care au ascultat insa emisiunile realizate aici stiu insa ca este cel mai potrivit nume. De ce?
"Radio Sufletel" nu este un post de radio comercial,si nici politic.Este,am putea spune un post cultural in care se regaseste la loc de cinste valoarea culturii romanesti . Colaborarea directa cu multi artisti din sfera muzicii si poeziei da o nota aparte multor seri.


Ne strecuram tiptil printre toate matrapazlacurile cotidianului, imbibat cu politica si vesti soc : "x" a violat pe.. , "y" a fost gasit spanzurat ... , moneda tarii "z" a cazut ... Ne strecuram incercand sa aducem o mica pata de culoare.

Cultura romaneasca ,desi in vreme de restriste,are valori.Unele se stiu,altele sunt acoperite de prezentele pseudocelebritatilor promovate.
Nu detinem secrete si nici nu ne erijam in specialisti . Vom face insa loc luminii sa patrunda ,putintel mai mult, asupra unor nume pe care le cunoasteti sau nu.
Iata protagonista acestui articol - Ana Mardare .

"Se intampla foarte rar,sa intalnesti o persoana cu o voce atat de speciala si personala,o combinatia intre gospel,soul si rock.Voce ce poate fi calda , expresiva, dublata de forta si o agresivitate de bun gust ,atunci cand partitura muzicala o cere. Aceasta este Ana Mardare", spune Tudy Zaharescu.

Ana Mardare s-a nascut pe 12 decembrie la Galati intr-o familie de muzicieni.Este absolventa a Facultatii de Stiinte Economice si a Facultatii de Jurnalism,Comunicare si Relatii Publice.
Gălăţeanca Ana Mardare intra sambata 10.03.2012 in competitie pentru reprezentarea României la Eurovision si o vom putea vedea în direct, la TVR1, TVR HD şi TVR Internaţional.
Fosta eleva a profesorilor Margareta şi Gabor Kiss ,Ana Mardare este laureata la Festivalul National de Muzica Usoara Florentin Delmari, la Festivalul National de Muzica Usoara Dan Spataru, la Festivalului National de Muzica Usoara Laleaua de Aur si la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2011.A colaborat cu compozitorii Marius Teicu, Viorel Gavrial, Eugen Mihaescu, Catalin Tarcolea, Costi Ionita, Tudy Zaharescu si altii.
A lansat in 2007 albumul "EU" care contine noua piese, un remix al piesei ce da si titlul cd-ului plus 2 negative pentru pasionatii de karaoke. Muzica pieselor este semnata de Tudy Zaharescu ; textele pentru piesele"Nu uita" si "Intoarce-te" sunt semnate de Alexandru Andries, celelalte piese de pe CD continand textele semnate de Marius Florin Vaduva si Catalin Mihai Olaru .
Ana lucreaza acum la cel de-al doilea album,care va fi lansat pe piata in toamna acestui an.
Asteptam cu nerabdare finalul serii de sambata in speranta ca Anei Mardare i se va deschide drumul spre Baku, unde se va desfăşura concursul internaţional.
Succes Ana !






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!