VIS ORI REALITATE ( 3 ) ??? - Roxana Manescu

 


Ziua buna tie drag cititor cum am promis voi continua povestioara mea , inspirata de ploaia de afara voi scrie cu drag .
Supararea nu poate tine mult atunci cand iubesti cu adevarat , de aceea el decide sa o sune iar desi isi spusese in gand ceva mai devreme sa nu o mai caute , de data acesta spre surprinderea lui ea ii raspunde cu o voce trista :
- Alo !  Scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme emotiile m-au napadit si am preferat tacerea .
-   Offf copil zapacit, cum sa preferi tacerea , cand eu abia asteptam sa imi raspunzi la telefon???
-Oare ai sa intelegi vreodata cat de mult te iubesc ??
-Am inteles deja cat ma iubesti dar stii distanta dintre noi ma topeste , imi este frica sa nu gresim ceva ..
Era de inteles ca distanta dintre cei doi , frana oarecum pe ea sa ii spuna ca de fapt  il adora si nu isi doreste decat sa ajunga acasa sa ii sara in brate si sa nu plece de langa el niciodata . Dupa o lunga discutie, ea il anunta ca nu poate ajunge la sfarsit de saptamana in acasa , deoarece  cei de la firma au decis sa o trimita in alta tara . Din acel moment toate sperantele lui , toata lumea lor incepe sa se prabuseasca  desi stia ca intr-o zi va ajunge  acasa si nu o va mai lasa sa plece departe niciodata . Conversatiile lor continuau sa curga .Fiecare zi trecuta pana la venirea ei a era o lupta castigata cu timpul . Noi in viata de zi cu zi vrem sa facem timpul sa se opreasca , ei nu vroiau decat  sa treaca zilele  cat mai repede cu putinta. Aveau momente  in care nu puteau vorbi iar acest lucru ii seca de puteri. Lumea lor plina de vise si planuri  neatinsa , si nimeni nu  putea  sa atinge  iubirea lor pura ce ii tine aproape tot mai aproape .
Intr- o  zi ea il suna si fericita ii spune ca noapte ce abia trecuse a avut un vis cu el , cu prima lor intalnire .
Visul era asa .
Ziua cea mare venise  , ei erau impreuna , intr-un camp plin cu maci rosi, dupa o multe priviri si lacrimi de bucurie au inceput mangaierile  presarate de sarutari si vorbe dulci , nu vedeau nimic in jur nici florile plapande erau doar  ei  , hainele cadeau usor de pe trupurile celor doi , se inveleau cu parfumul ierbii , si culoarea macilor , vantul era singurul ce ii privea , pasarile le cantau serenade cu al lor glas iar trupurile celor doi deveneau un intreg  .
Pacat ca era doar un vis …. pentru moment …. dar zilele treceau  si curand cei doi aveau sa  fie impreuna … Asadar dar,  frau liber povestilor voastre de iubire  cu cat mai libere cu atat mai intense .

~    Va Urma ~

Cu Drag Roxana Manescu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!