Lady Gaga nu e dorită la Bucureşti. Vezi ce petiţie circulă împotriva ei pe internet

Lady Gaga

Lady Gaga

Concertul Lady Gaga la Bucureşti, programat pe 16 august, în Piaţa Constituţiei, stârneşte nemulţumire în rândurile unei părţi a populaţiei. Aproape 500 de persoane au semnat deja o petiţie împotriva unuia dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului în capitala României.
Pe internet s-a lansat o petiţie care spune "Nu venirii Lady Gaga la Bucureşti". Aproape 500 de persoane au semnat până acum petiţia."Suntem un popor creştin. Blasfemiile şi hulele sunt păcate împotriva Duhului Sfânt, care nu se iartă în veci, dacă nu sunt lepădate. Lady Gaga e o fiinţă malefică, care nu pierde nicio ocazie de a huli cele sfinte (...)
Noi avem datoria să ne opunem prezenţei ei la Bucureşti, capitala unei ţări creştinate de apostolul Andrei. Nu are ce să caute aici cineva care batjocoreşte jertfa Mântuitorului şi simbolurile sfinte. Ne-am face părtaşi la rătăcirea ei. Să semnăm împotriva desfăşurării concertului la Bucureşti", scrie autorul petiţiei.

Cazuri similare s-au înregistrat până acum în Filipine şi în Bulgaria. În Filipine, membrii comunităţii creştine au întâmpinat concertul celebrei Lady Gaga cu o serie de proteste. Aceştia nu doreau ca diva să concerteze în ţara lor pentru că muzica ei este de provenienţă satanică şi nu respectă valorile creştine."Nu o urâm pe Lady Gaga. Dimpotrivă, credem că e o artistă bună şi o respectăm pentru asta. Vrem doar să îi cerem să nu mai fie nerespectuoasă la adresa credinţei noastre. Noi, filipinezii, suntem un popor creştin şi credem cu tărie în valorile noastre. De aceea, am vrea ca şi Lady Gaga să ne respecte ca pe o naţiune creştină", au declarat liderii comunităţii.
În plus, după lansarea videoclipului piesei "Judas", în care o întruchipează pe Maria Magdalena mergând pe motocicletă alături de un Iisus de culoare, Lady Gaga a reuşit să scandalizeze până şi Vaticanul, care s-a declarat în repetate rânduri împotriva cântăreţei.
Lady Gaga va concerta la Bucureşti pe 16 august. Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc pe Naţional Arena, dar a fost mutat în Piaţa Constituţiei, ca urmare a faptului că stadionul va găzdui pe 11 august meciul amical Dinamo - FC Barcelona. Există însă voci care spun că decizia schimbării locului concertului a fost luată în urma vânzării unui număr neaşteptat de mic de bilete.


Sursa : http://www.adevarul.ro/life/vedete/Lady_Gaga_nu_e_dorita_la_Bucuresti-_Vezi_ce_petitie_circula_impotriva_ei_pe_internet_0_752324867.html#

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!