Semifinalele Selectiei Nationale Eurovision 201



Semifinalele Selectiei Nationale Eurovision 2013 s-au incheiat, urmand ca in data de 9 martie, dupa incheierea marii Finale, sa aflam piesa ce va reprezenta Romania la Eurovision 2013. Lasand la o parte calitatea mediocra a majoritatii melodiilor calificate in Finala, unde consider ca doar patru piese isi merita pe deplin locul, Televiziunea Romana merita laude pentru modul excelent de organizare a Selectiei.

Pornind de la faptul ca Preselectia a fost organizata live in fata juriului si pana la modul de prezentare al celor patru membrii ABBA (Ovi, Paula Seling, Andreea Banica si Marius Rizea). De asemenea merita mii de aplauze echipajul din Camera Verde format din Toader Paun si Oana Vladescu.

Lasand la o parte marea dezamagire pe care inca o simt dupa necalificarea Sandrei N. in Semifinale, desi au trecut alte piese foarte slabe, ma bucura faptul ca artistii tineri veniti de la emisiunile concurs (Vocea Romaniei, X Factor, Megastar si Romanii au Talent) nu au fost crispati deloc, ba dimpotriva si-au facut foarte bine treaba. De asemenea, artisti consacrati precum Luminita Anghel, Elena Carstea Muttart sau Cezar, nu au avut nimic impotriva ideii de a concura contra “noului val”.

Publicul a votat si s-a vazut ca traim in Romania! Nu am nimic cu Robert Turcescu, insa mie imi este foarte clar, data fiind valoarea piesei, ca cei care l-au votat, au votat omul si nu melodia. Despre faptul ca daca nu exista juriul, acum ii aveam in Finala pe Liviu Guta si Zuralia prefer sa nu comentez.

Din cele doua Semifinale m-au surprins intr-un mod placut, atat Andrei Leonte cat si Renee Santana. Ambii si-au interpretat piesele perfect si au stiut sa aiba un show si o coregrafie care sa le puna melodiile in valoare.

Concluzia o sa o tragem dupa Finala cand vom afla cine va fi cel de-al 15-lea reprezentant al Romaniei la Eurovision.

Sursa : http://www.radardemedia.ro/2013/02/25/selectia-nationala-eurovision-2013-o-bila-alba-pentru-tvr/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!