Dan Bitman va reveni pentru prima data pe scena, dupa lunga pauza vocala!



Baietii de la Holograf vin miercuri dimineata, in direct in studioul AlarmaProFM! Pe 8 Martie, Dan Bitman va reveni pentru prima data pe scena, dupa lunga pauza vocala!





Formatia Holograf va sustine pe 7 martie un super concert in clubul Tribute din Bucuresti, acesta fiind primul show sustinut de indragitii artisti dupa ce Dan Bittman, solistul formaţiei, a suferit in octombrie o intervenţie chirurgicală la gât.

“Acest concert marcheaza revenirea oficiala a trupei Holograf. Speram ca totul va decurge fara probleme si ca Dan va fi in mare forma, asa cum era inainte de operatie”, a spus tobosarul formatiei, Edi Petrosel.

Concertul va dura aproape o ora, timp in care formatia Holograf va canta cele mai indragite melodii ale sale, printre care “Cat de departe”, dar si cel mai recent single, “Daca noi ne iubim”, lansat alaturi de MediaPro Music, pentru care artistii vor filma in curand si un videoclip.

“Ne pregatim intens pentru acest show. Nu vom canta mai mult de o ora pentru ca vrem ca lucrurile sa reintre in normal pas cu pas, nu sa le fortam. Pe langa revenirea noastra, acest concert reprezinta si un cadou de 8 martie pentru fanele noastre, pentru ca la 12 noaptea vom fi pe scena”, a mai spus Edi Petrosel.

Miercuri dimineata, de la ora 9:00, ii asteptam pe baieti in studioul ProFM, la Alarma cu Gicu si Nicolai pentru o discutie despre acest prim concert in Tribute Club si despre doamnele si domnisoarele pe care le sarbatoresc!

Puteti asculta mai jos piesa Holograf – “Daca noi ne iubim” dar si hitul "Cat de departe"



Sursa : http://www.profm.ro/alarmaprofm/baietii-de-la-holograf-vin-miercuri-dimineata-in-direct-in-studioul-alarmaprofm-pe-8-martie-dan-bitman.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!