La multi ani Ovidiu Homorodean !


  "M-am nascut la Orastie,Jud.Hunedoara,25 august 1987,înconjurat de multa dragoste înca din prima zi de viata. 
          ”IUBESC MUZICA SI TRAIESC CÂNTÂND”, pot sa spun ca acest citat ma reprezinta în totalitate.
            As vrea sa încep sa va spun câteva lucruri despre mine, iar mai apoi voi lasa marii specialisti de folclor sa o faca.
            Provin dintr-o familie iubitoare de folclor, o familie în care doineste frumosul, unde muzica este pusa la locul ei de cinste.
            Am mostenit dragostea pentru folclor de la parintii mei, în special de la tatal meu, iar la vârsta de 16 ani mi-am facut curaj si am facut primii pasi în lumea folclorului autentic, sub îndrumarea regretatei Ileana Rus,iar mai apoi, Marianei Anghel si profesorului Gavril Prunoiu. Acest lucru mi-a permis sa realizez ca muzica populara este mai aproape de sufletul meu,desi în prezent la evenimente mai cânt si muzica usoara.
            Dupa participarea la Festivalul Mostenitorii în anul 2003, am început o colaborare frumoasa cu Televiziunea Nationala,în special cu  emisiunea Tezaur Folcloric,prezentata de regretata Marioara Murarescu,cea care mi-a calauzit pasii atât de frumos,cunoscând un progres remarcabil în cariera muzicala, iar pentru acest lucru îi voi fi recunoscator toata viata mea.
            Am încercat sa îmbin armonios viata profesionala cu cea de artist,tratând cu seriozitate fiecare aparitie a mea în fata Mareului Public.( ... )"
http://www.ovidiuhomorodean.ro/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!