~ Rita Pavone ~

Rita Pavone

 Sa născut la Torino, 23 august 1945.
Fiica unui lucrător sicilian care a emigrat Fiat din Torino, Ferrara și mama ca o fată tânără dezvăluie deja o mare pasiune pentru muzică și teatru. A debutat pe scenă în 1959, într-un spectacol pentru copii, imitarea Al Johnson și cântând "Swanee". În casa a trăit "cea mai potrivită", cu trei frați, mama și doar salariul de jeleu. Start, de asemenea, să lucreze foarte repede ca un ajutor într-o cămașă. Rita, cu toate acestea, nu renunță la pasiunea sa și duminică a efectuat ca o cântăreață în partide studenți, dans în suburbii, în teatre sau în "sălile de dans" din Piemont, animate de un singur vis: de a deveni un star. În repertoriul său sunt cântece de Bobby Darin, Frankie Avalon, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Paul Anka, Brenda Lee, Bobby Rydell, Pat Boone, Fabian.
 


In 1961: Fail unele demo-uri pentru RCA, pentru RAI și pentru club de noapte din Milano Olympia.
In 1962: determinarea lui feroce face sa participe la un concurs de voci noi la Roma, unde a ofera "In fiecare zi", un hit de Paul Anka, câștigătoare. A fost prima ediție a Festivalului de necunoscute în Ariccia, organizate de atunci bine-cunoscut cântăreț și talente Teddy Reno, de acolo la sase ani, va deveni soțul ei, precum și director valabil: în mai puțin de zece ani va deveni una dintre Rita Pavone cele mai cunoscute vedete ale cântecului internațional.
imagine
Cu câștiga competiția pentru noi voci Rita a câștigat capacitatea de a înregistra un 45 pentru RCA.
Fața A a discului este numit "jocul de fotbal" (Edoardo Vianello și Carlo Rossi, cu aranjament de Luis Enriquez Bacalov), B-side "Love poftă de mâncare": 45 devine un succes. În octombrie, Peacock a debutat în a lua parte la programul TV "de înaltă presiune", un spectacol care a făcut apel la publicul tânăr, în cazul în care el cântă "jocul de fotbal" singur și "Love Twist", în duet cu un alt artist tânăr, Gianni Morandi. Această participare ia adus 45 de ture de funcții de rang înalt.

Angajat de rai ca observatori fixe în loc de Mina din spectacolul legendarul "Studio One", Rita Pavone lansează, aici, doua single-uri "Ca tine nu există nici un" și "La vârsta mea," care este descoperit de curând două succese mari. RCA pune pe piață primul său album intitulat "Rita Pavone".
În 1963, Rita a facut debutul cu o parte pic în filmul "Clementine Cherie" (Pierre Chevalier) a demonstra calitățile de actriță cu un posibilități dramatice valabile.

În luna martie este in turneu cu Rokes, în luna iunie a inregistrat al doilea album al sau, "Nu e ușor să fie de 18 de ani", de la care acesta este atras de noi 45s care duce în piesa A-side cu același nume. În timpul verii, publicul de 45 "Heart" (coperta din Inima de Wayne Newton) de peste un milion de exemplare vândute, partea din spate un alt "clasic" al Peacock, "Dansul de cărămidă." Albumul sa vandut ca painea calda si vandut in peste un milion de exemplare, pentru a induce cantareata să le înregistreze în spaniolă, germană, engleză și franceză. În Franța și Spania a castigat primele locuri. Cantareata în urma acestei constatări efectuate numeroase turnee în străinătate și a participat la diverse programe de televiziune. În același an în Germania singur "Wenn ich ein Junge război" se vinde bine șapte sute de mii de exemplare.

In 1964: Cantareata a înregistrat "Dă-mi un ciocan," un surf cuceritor tineri. Partea din spate a propus un singur "Ce grijă am pentru lume", coloana sonora a filmului "plictiseala". Acesta este apoi eliberat single-ul "Burn" și "Dragostea este al meu." Toate aceste piese sunt, de asemenea, gravate în limba spaniolă pentru piața din America de Sud a obține un mare succes.


În ianuarie 1964 Rita a înregistrat un album în New York în limba engleză pentru piața americană, "The International Sensation teen-age" pentru RCA - 45 de ture de lansare, "Remember Me", prezentat la "Ed Sullivan Show", se un succes extraordinar, se va ajunge la poziția 26 în clasamentul "Billboard" și permite artistului să dețină un concert la Madison Square Garden din New York. Rita Pavone din America va lansa, de asemenea, un al doilea album american "de mirare".
Între 1964 și 1970, Rita Pavone de 6 ori participa la cel mai popular show TV din lume, Statele Unite ale Americii: "ED Sullivan Show", și a lucrat cu artisti precum Diana Ross, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Tom Jones, The Supremes, Paul Anka, Beach Boys și triumfă la Carnegie Hall din New York, la Olympia din Paris, Berlin, Moscova, etc .. Elvis Presley a dedicat un portret de valoare de-l cunosc ei ca un muzician de studio din Nashville. Am inclus Pink Floyd și "cântat" numele de Rita Pavone în final a piesei "San Tropez": "Am auzit vocea moale apel la mine (am auzit vocea ta moale ma cheama), face o dată pentru Rita Pavone (pentru Faceți o programare cu Rita Pavone) ", inclus în albumul lor" Meddle ".
La întoarcerea sa în Italia, artistul a încercat mâna cu alte forme de divertisment dovedindu-se a panaș un pitoresc sălbatic. Regizat de Lina Wertmüller joacă rolul de Giannino Stoppani (Gian Gale) în drama de televiziune adaptat de la "Ziarul de Gian Gale." Primul episod al dramei difuzat în noiembrie 1964, performanța amendă de la ei în pantofi ofera dell'impertinente și băiat bizar (creat de Blaze) a fost capodopera lui, ceea ce face foarte popular printre copii. El ia permis, de asemenea, să se întoarcă în topurile cu "Viva la Pappa col pomodoro" tema cântec memorabil de drama. Piesa a fost compusa de Wertmüller cu muzică de Nino Rota și aranjamente de Luis Enriquez Bacalov. De asemenea, a publicat albumul "John Gale" conține multe dintre piese luate de la transmisia TV.

În anul 1965, Rita Pavone a castigat Cantagiro cu "El" care vine din partea de sus a hit-uri, am obține prima din mai multe filme adaptate pentru tine (musical), în cazul în care el cântă, de asemenea, piese ale sale "fiica Ritei american," cu Toto și Rokes, în regia lui Piero Vivarelli.
Spre sfârșitul Rai îi dă termen a programului de televiziune "Tonight Rita", unde însoțită de gulerele a lansat tema cântec de "in seara asta cu tine", care a fost foarte de succes. În această emisiune a lansat chiar și un dans curios cu piesa "PLIP", dedicat copiilor și merge în ambele clasamente cu ei decât cu "Supercalifragilistic-espiralidoso."


În aprilie 1966, din nou a fi una dintre cele mai mari doamne ale "Studio One", confirmând popularitatea sa nu numai ca o cântăreață, dar, de asemenea, ca o dansatoare și imitator. Din această transmisie interpretează mesajele: "Geghegè" și "fortissimo", care a obținut un mare succes. În același an a lansat al doilea album al sau in America "Small Wonder" și posibilitatea de a canta cu mari stele americani.
Interpretează filmul "Rita Mosquito", cu Giancarlo Giannini regizat de Lina Wertmüller de la care acesta este redactat urmatorul single "The Mosquito". După mai multe doua single-uri: "Mamă, dă-mi crema" și coperta "Gira Gira" care devine un oarecare succes și care prezintă în partea din spate a celebra "În cazul în care nu știu," tema principala a filmului "Doctor Jivago". În trei albumul RCA publice "Tonight Rita", "Rita tău", "E" născut o stea. "

In 1967: Participarea la Cantagiro cu piesa "Ca dragostea noastră." Referendum Vince Radio Courier ca cel mai bun interpret. Ulterior, RCA publice:. "Aici din nou", "Nu uita cuvintele mele", "Cei trei purcelusi", pentru fanii săi tineri, noua ediție a "Heart" și "Tu ești ca" De asemenea, în cursul anului sunt publicate două albume "Este nevoie de un pic de" și "Micul Rita în partea de vest" din filmul cu același nume Ferdinando Baldi, Rita este, de fapt filme care dau din nou un cont bun de sine flancat de Terence Hill și Andre, cu care duete.
Se pare, de asemenea, "Feldmarescialla" încă cu Terence Hill și Harold Tieri, în regia lui Steno și "Nu ciuguli tantar" de Lina Wertmüller cu Giancarlo Giannini și Giulietta Masina. O fine'anno participă la "Partitissima" ca un maistru și să semneze un contract cu Ricordi, pentru care a înregistrat "Pippo nu știe", care a devenit tema cântec testul emisiunii "Cine știe cine știe", condus de Febo Conti a obține un mare succes.


In 1968: Dupa o schimbare de etichetă, Peacock afecta cântece unor copii cu propriul label Ritaland (afiliat cu eticheta folosită pentru amintiri și gravurile ale artistului dedicate copiilor): "Vorbeste cu Animale", "Ball minge "și albumul" Călătorie spre Ritaland ", dar nu reușește să intre în topuri cu nici 45 de ani .În același an, el a înregistrat" ​​Lumea în mâinile lor "(cover Neon Rainbow de The Box Tops), care devine un oarecare succes, și" camera mea ", care are, însă, de promovare foarte puțin. Rita Pentru filmul se transformă filmul" Cuplul cel mai frumos din lume "de către Camillo Mastrocinque cu Walter Chiari.

In 1969: Peacock ia parte la Festivalul de la Sanremo cu "Sugar", a repetat de Dik Dik și merge în finală. În același an, el a inregistrat single-ul "Maramao pentru ca esti mort" pentru Ritaland. De asemenea, joacă un cântec vechi "Toată viața mea." Ulterior participă la Canzonissima cu piesa "Spune-mi salut copil", în partea din spate, care oferă "Cei frumos ca noi" tema cântec a programului combinat cu Loteria italiană. Albumul "Petrică și lupul" de pe eticheta Ritaland, de asemenea, melodia sa "Arrivederci Hans" intra in topurile din Germania și artistul se întoarce atenția publicului în Germania.


In 1970: Iese din albumul "Rita" 70 "pentru amintiri și expirarea contractului cu această etichetă, Rita a semnat un contract cu RCA. Ia parte la Festivalul de la Sanremo cu piesa "Vai tip", dar nu merge în finală. Acest cântec a tradus în spaniolă în "Ay muchacho" se bucură de un mare succes și Rita face un turneu lung în Spania, Argentina, Mexic, Peru și Venezuela. Ulterior a lansat single-ul "Rămâi cu mine" capac de "Stand by Me." El participă, de asemenea, Canzonissima cu "Free la ultimul."



1971: publică un 45 cu două piese de Claudio Baglioni "Dacă în cazul" și "sugestie", și a debutat la teatrul cu comedia muzicală "Italienii vor să cânte," inspirat de cariera, albumul din care a fost prelevată același nume. Înapoi la televizor cu emisiunea "Bună ziua Rita", ca un prezentator, dansator și imitator. Numele din acest spectacol sunt noul single, "Ce este aceasta iubire" și în același an, din păcate, unele persoane trec neobservate "Arrivederciao.": "Baseball băiatului," "Ca un tiran", "Dă-i drumul vis. "


In 1972: Înapoi la Festivalul de la Sanremo să propună "Prietenii niciodată" Un cântec foarte fin, care, din păcate, nu este apreciat și vor fi șterse. În același an a lansat single-ul "Dragostea băiatul meu," și acest cântec nu colectează succes. În Franța, însă, "Bonjour la France" traducere a "Sugestia de a" obține un răspuns mare și cântărețul de producție său pentru această piață, care va vedea steaua de necontestat al tuturor "Olympia din Paris.

In 1973: Alăturați-vă Disco per l'Estate cu "Dragostea este un pic nebun", de Claudio Baglioni Publica reemiterea RCA de "Viva la Pappa col pomodoro", de pe albumul ". Gian Gale."
In 1975: Publică albumul acoperire "Rita pentru toți", în care ea joacă unele dintre cele mai bune canzonu din toate timpurile ca "City Empty", "legat la un bob de nisip", "Sapore di vânzare", "Dragostea Îmi pare rău "," eu iubesc doar pe tine că "albumul lansat în Brazilia a fost un mare succes și în special piesa" pe care o iubesc doar pe tine "(Blanche Dubois), devine un simbol de o telenovela de succes.

În același an sa întors la teatru cu Erminio Macario în "Doi pe palier" (care este apoi transformat într-un film). De asemenea, a publicat single-ul "Tu esti deja acolo", dar nu a fost promovat.
In 1976: Este încă în teatru, cu Carlo Dapporto "Râsete în camera de zi" și RCA a lansat single-ul "Și ... în liniște."

In 1977: Înapoi în topurile single cu "Numele meu este cartof", tema cântec de show de televiziune "Rita și eu", realizat de Carlo Dapporto. Apoi vine un joc prelungit (45 ture) special care contine patru piese: "Ce dracu '", "ECCI iubit", "Spune-mi, dacă acesta nu este o idee", "Blonde". a lansat single-ul "Suntem cu toții Gian Gale", și a lansat albumul "Rita și eu", cu melodiile prezentate în show de televiziune.
1978: Primește aurul Monte Carlo Superdisco de douăzeci de milioane de discuri vândute. Înapoi la televizor cu două spectacole: ". Ce coincidență", "Bună seara la circ cu Rita" și În plus, noul single "Heidi- de" public-țintă a celor mai tineri încă de la spate în clasamentul. În teatru se angajează să "Diavolul de o mătușă-mătușă", cu Piero Mazzarella.
In 1979-1980: Iese din album "R: P.'80." Apoi, du-te la un turneu în Japonia, Statele Unite ale Americii, Australia, Brazilia și Canada.
In 1984: Out Disc 8 pentru piesa "Daniel" din propria sa compoziție care se ocupă cu problema sensibilă a marginalizării. În B-side "șaizeci adorabil" un potpuriu de hituri versiune tipărită și se amestecă.
In 1985: Încheierea contractului cu Ros Record pentru a înregistra albumul "Size Woman" album este compus din piese toate scrise de artist în colaborare cu Laura Trent Carlini, care pentru tema iubirii văzut din punctul de perspectivă de sex feminin. Printre piesele: "Criza de identitate" și "Ani nerăbdător"

In 1986: Alăturați-vă Premiatissima pe Mediaset introducerea piesa "Valiza" este publicat de cinci Înregistrare
In 1987: RCA a lansat albumul "Rita Special", finanțat de fan club, cu o serie întreagă de exemplare au rămas în arhivele RCA, inclusiv "Le Mille Bolle Blu" și "Confetti" din repertoriul de Mina, "Tangoul Marea și "succesul de Betty Curtis și printre nepublicat" Triunghiul Iubirii ", compusă de Cristiano Malgioglio cu Giuni rus.
În 1988, lui club de fani italian și brazilian a produce un "joc extins", care conține patru piese "Maria Luisa", "Montanas Verdes" traducere "a Munților verzi" de succes în Spania, "Rita kaput" și "eu sunt doar un accident , "de asemenea, fan clubul său activ lansat un single care conțin două hit-uri internaționale" Arată puțin respect "de Tina Turner și" Addicted to Love ", de Robert Palmer.
In 1989: Clubul său Fan a lansat single-ul "Nu vă așteptați la orice", compusă de Gianni Meccia și "Dacă vorbești cu mine inima ta", scris de Sergio Bardotti înregistrat în 1964, dar au rămas nepublicate. Ca urmare, spre deliciul fanilor vine singur "hoțule" și "Minciuna" compusă în urmă Malgioglio și Corrado CASTELLARI de ani, și nepublicate, fanii clubului a lansat, de asemenea, un album "Sus exitos en espanol" conține unele dintre cele mai sale cântăreți cunoscuți în limba spaniolă; albumul nelansate "Te implor amor"

În 1990: Iese din albumul "Gemma și celălalt", care vede cantareata Rita. Printre piesele de pe album, "Dragostea în mijloc", "femeile încă femei de mers pe jos" și "Gemma", care este un subiect foarte sensibil, cum ar fi homosexualitatea.

În 1991, Rita este un guest star in "album Cristiano Malgioglio intitulat" Prieteni "cut" Nonsolonostalgia "un album pentru piața spaniolă care conține revizuirea realizările sale cele mai cunoscute din versiunea dans techno.
În 1992, Rita este pe proiectul de lege la Camera Copa Casino din Atlantic City cu Cher, Frank Sinatra și Whitney Houston. În vara aceluiași an, în timpul celor treizeci de ani ai carierei sale, el a inregistrat albumul live "Rita este magic" care iese în anul următor.
Ia parte la programul de televiziune "împotriva Battisti Mina", difuzat pe Mediaset unde propus de clasă cu o versiune intens de "mincinos și inconștient."

In 1993: Rossodisera publică un singur CD care conține "Lambada Tango", scris de Rita cu Tom Sinatra, de asemenea, este publicat în albumul "Dragă Mina Vol.4!" Un duet între cele două cântăreți din programul propus "Tonight Rita" în 1965 .
In 1995: Iese din albumul "Back Rita Pavone", o colecție ce conține piese interpretate în limba franceză, engleză și italiană, inclusiv nelansate "White Christmas". Partidul pentru un turneu iberic. El deține un concert în "Opera de Budapesta luate de la televiziunea de stat. În același an, Ricordi introduce un CD care conține înregistrări realizate în perioada 67/69, intitulat "Amintiri", care conține nelansate "ai inima mea"
În 1996, debutul său în Verona în Festivalul Shakespeare în "A douăsprezecea noapte", în regia lui Franco Branciaroli alături Pino Micol, Renzo Montagnani și Marco Sciaccaluga. Rolul este interpretat de Rita Maria
1997: Publică autobiografia lui încântător intitulat "In micul meu", distins cu Premiul TUSCANIA "lucrările timpurii" în 1998.



În anul 2000: Înapoi la teatru pentru a efectua "Drumul" de Federico Fellini în regia lui Filippo Crivelli, unde Rita a fost un extraordinar "Gelsomina".

În 2003/2004 scenă Poarta în piesa "Goodbye - poveste fără sfârșit mea", cu care el a anunțat retragerea sa de pe scena Rita Pavone va urmări cariera de patruzeci de ani pe scena muzicii pop și prezintă spectacolul cu un tur. la bordul unei nave de croazieră, care va ajunge la malul Mării Mediterane și Oceanul Atlantic de Est.

În anul 2005: Înapoi la Festivalul de la Sanremo, în duet cu Toto Cutugno și Annalisa Minetti în piesa "La fel ca noi nimeni în lume", în seara speciala, care vede participanții aduc muzica lor originală într-un mod diferit de executare. Continuă să aducă în scenă în toată Italia "La revedere -. Poveste mea fără sfârșit"
În 2006, după o viață petrecut concerte fac în jurul lumii Rita Pavone a decis să se retragă scenele La 1 ianuarie la 1,10 în timpul transmisiei de Rai Uno anul care vine. Pentru a marca Anul Nou a făcut oficial decizia de a se retrage după ce a cântat pentru ultima oară în public.


 Rita Pavone a ales sa se ​​retraga de pe scena, oprindu-se pentru a efectua în public atunci când el era încă în formă fizică și vocal complet, a rămas față semnul unui artist a cărui carieră este incredibil de bogat în succes și
popularitate.
Sursa : http://translate.google.ro/translate?hl=en&sl=it&tl=ro&u=http%3A%2F%2Ffiorellanolis.forumfree.it%2F%3Ft%3D46366863 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

" In Bratul tau "

Curmal (Phoenix dactylifera)

NE PASA !!!!!!!